Bogen til Far (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Nick Allentoft


Nedsat pris! Bogen til Far
Forlag: Samfundssind
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797145913
Udgave: 1. (20-05-2020)
Oplag: 1. (20-05-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Bogen til
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 260
Indbinding: Hardback
Mål og vægt: B: 151mm, H: 220mm, D: 18mm, Vægt: 436g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

“Bogen til far” er ganske enkelt fremragende.”

Tom Ekeroth, tidl. chefredaktør og far  

“Gør dit liv som far lettere - og minder dig om den respekt, mor fortjener.”

Mikael R. Lindholm, forfatter og far  

"Jeg kan rigtig godt lide det" 

Per Schultz Jørgensen, forsker

"Det er en pageturner"

Anette Tvede, lærer

"Spændende, velskrevet og personlig"

Niels Egelund, ekspert


Dette er BOGEN enhver far skal have. En let læselig, inspirerende, saglig og underholdende introduktion til det liv, der opstår, når to bliver til familie. Bogen til Far er oplagt som gave til den kommende far, den nybagte far og som mors gave til manden, når graviditetstesten viser positiv. 


Bogen til Far gør dig tryg og sikker i rollen som far. Den inspirerer til at være en nærværende og engageret far og guider til at være det. Der er brug for far på rigtig mange måder. Børn har brug for far, fordi børn elsker deres forældre ubetinget. Partneren har brug for far, fordi en familie består af to forældre og børn. Samfundet har brug for far, fordi vi stadig er ved at lære, hvordan man indretter et samfund, hvor både mor og far har beskæftigelse. 


Ingen siger det er nemt at være far, men her får du et godt afsæt til at være far på egne præmisser. Læs om tillidssnoren, otte ledetråde og den faglighed, der åbenbarer sig i velfærdssystemet. Bogen giver gode råd til søvn, opdragelse, relationer og en verden, der fundamentalt ændrer enhver mands liv for altid, når en lille ny melder sig. 


Bogen til Far tilbyder personlige historier fra fire forskellige fædre udover hovedforfatteren. Hertil får du værdifulde bidrag fra Center for Børneliv og Fagligt Selskab for Sundhedsplejersker.     


Anmeldelser (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

Ret genial fars dags gave

Bogen til far er en af dem, som enhver far bør læse - og genlæse hen ad vejen.

Den adresserer både farens ofte uklare rolle i et samfund med opbrud i kønsrollerne, og kommer med helt konkrete hverdagseksempler og råd til, hvordan man kan agere i de mange situationer, som definerer relationerne og efterlader varige aftryk på dem, man er far for.

Jeg har ingen problemer med at genkende mig selv, ikke mindst i de situationer, jeg ville ønske, at jeg havde håndteret anderledes. Det havde været godt at have haft denne inspiration dengang. Du behøver ikke at have ambitioner om at være en præmiefar for at få udbytte af bogen.

Bogen til Far gør ganske enkelt dit liv som far lettere - og minder dig om den respekt, mor fortjener.

Var denne kommentar nyttig? Ja Nej

Far til tiden


Nick Allentoft: Bogen til far. Forlaget Samfundssind
Af Tom Ekeroth, journalist og kommentator

Forfatteren, journalisten og debattøren Nick Allentoft har skrevet en bog om at være far til tiden, i en verden præget af vidunderlige muligheder, kaos og opbrud. ”Bogen til far” er ganske enkelt fremragende, en interessant blanding af debatbog og hjælp til at være en god far på det helt jordnære plan. Som fx hvad er det egentlig man skal tænke på og gøre, når man skal aflevere barnet i vuggestuen (og hvad stiller man op hvis chefen er uforstående over, at det ikke er mor, der gør det).
Allentoft trækker på sine egne erfaringer og han husker godt. Da han selv er far til tre drenge, er det godt, at også har inviteret pigefædre med ind i bogen, fædre med to kuld, sundhedsplejersker etc. Det giver den nogen rigtige dimensioner.
Forfatteren er jo langt fra den far, der undtagelsesvis viste sig i barnet, verden og så forsvandt ind i sin egen verden. Måske var det på nogen områder lettere dengang, men også frygteligt meget fattigere.
Allentoft er både hurtig i hovedet og morsom, så bogen er let at gå til, let at bruge som far i den hverdag, hvor den store oplevelse er. Og selvom tingene kan være bøvlede så ”tager mænds karriere ikke skade af børn”, som han skriver. Og mens vi nu er i arbejdslivet ”sørg for at børnene har en ide om hvad du laver” (”far laver avis”, som mine døtre sagde). I en verden hvor utrolig meget foregår foran en skærm er det et ganske enkelt godt råd. Et blandt vældig mange.
En bog at blive klog på. Og mor må godt læse med.

Var denne kommentar nyttig? Ja Nej