Boost din selvkærlighed (2017) (Hardback, Dansk)

Af: Mette Holm


Nedsat pris!
Forlag: Muusmann
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 30-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788793575042
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status : Ikke udkommet, kan forudbestilles

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

I 2016 udkom Mette Holms første bog med positive og fokuserede boosts, der blev modtaget af læserne med stor begejstring. Vi følger op på succesen med endnu en bog fyldt med livskloge ord og sætninger, der kan lede tankerne i retning af, hvad det gode liv er, og hvordan man får fokus på det. 
Psykolog Mette Holm udsender hver dag ´boost-mails´ til 50.000 danskere, der finder stor glæde og inspiration i hendes små opbyggelige udsagn. Succesen er nu overført til disse bøger, en ´omsorgsgave´ til læserne, der hver indeholder 100 af hendes bedste ´boosts´. 
"Når du har tillid til dig selv og ved, at du kan skabe gode dag for dig, er der intet, der kan vælte dig. Det er et af de stærkeste steder, du kan stille dig som menneske. At tage din plads og hver dag skabe det, der er vigtigt for dig. Et liv, hvor den tillærte hjælpeløshed skæres væk, og hvor ansvaret for at skabe det, du ved, du fortjener, står først. Egoistisk? Nej, det er yderst næstekærligt. For når du skaber skønne dage for dig selv, skaber du på magisk vis også skønne dage for dem omkring dig." 
- Mette Holm 
Om forfatteren 
Mette Holm er privatpraktiserende psykolog, forfatter og foredragsholder. Hendes arbejde omkring selvkærlighedsarbejdet, og det at stå stærkt som kvinde i sit eget liv, kommer i særdelshed fra hendes egen personlige rejse og fra en dyb interesse for det faglige perspektiv omkring kvindeliv og udvikling af de potentialer, vi som menneske allerede besidder.

Anmeldelser (0)