Bornholm med Ertholmene: rundt om øernes historie (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Jesper Asmussen


Nedsat pris! Bornholm med Ertholmene: rundt om øernes historie
Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740654189
Udgave: 1. (02-11-2020)
Oplag: 1. (02-11-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 256
Indbinding: Hardback
Mål og vægt: B: 218mm, H: 292mm, D: 22mm, Vægt: 1254g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bornholm er enestående på mange måder – øen har en eventyrlig og i dansk sammenhæng helt unik natur med ejendommelige bjerg- og jordarter samt sin helt egen kultur på en mageløs plads i Østersøen.

Bornholm er en ø med meget at byde på og er samtidig et øland, der har så godt som alt – for man finder det hele på denne østdanske ø. Bornholms urtid og forhistorie går tilbage til oldtiden, og geologisk fra Jordens tidligste tider med eksempelvis fund af fascinerende dinosaurfossiler, gådefulde solsten og billedskønne guldgubber, frem til spændende middelalderborge og frihedskrige og op til industriens tider, som alt bæres til skue i denne bog.

I bogen finder man også de små historier. De, som handler om rene bornholmske begivenheder og tildragelser, der spænder fra folkeeventyr, kunst, personer, kirker, hændelser, almuemål med mere – og de behøver såmænd ikke at være højtravende eller skelsættende. De er stadig en del af den store fortælling og får dermed en vigtig plads i denne udgivelse, så man så at sige kommer hele øen rundt.

Bogen vil være god til alle gæster og besøgende, men såmænd også til fastboende – her kan alle blive mere fortrolige med den ø, vi alle sammen elsker.

Anmeldelser (0)