Brug viden om hjernen i kognitiv adfærdsterapi: et indblik i hvordan psykoterapeuter kan gøre brug af hjerneforskningen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Bo Bach Pedersen


Forlag: Sokratisk
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 270
Dato for udgivelse: Januar 2011
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788792422804
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

I denne bog introduceres en hjernevidenskabelig forståelse af psykoterapi, som kan være brugbar for dig, der sidder i klinikken …
På en håndgribelig måde forklares centrale hjerneprocesser ved terapeutisk forandring. Herudfra præsenteres nogle bud på, hvorfor kognitiv adfærdsterapi har så god effekt – og hvad det er ved metoden, der virker? Ved hjælp af brugervenlige modeller og metaforer opstilles forslag til, hvordan denne viden kan udnyttes og formidles i klinikken – i psykoterapi såvel som psykoedukation. Der tages udgangspunkt i angsttilstande og relaterede problemstillinger, hvilket på flere måder kan overføres til fx depression, personlighedsforstyrrelser og øvrige vanskeligheder med tanker, følelser og handlinger. Budskabet kan også tænkes ind i andre terapiformer, fagområder og problemstillinger.
Bogen henvender sig til psykologer, psykoterapeuter, psykiatere, studerende og andre med interesse for området. Endeligt kan bogen også være motiverende og afmystificerende for personer, der selv kender til det hårde arbejde med at få hold på en lidelse som fx angst.
Bo Bach Pedersen arbejder til dagligt som klinisk psykolog i psykiatrien.

Anmeldelser (0)