Cellen

Af: Nis Jakob


Nedsat pris! Cellen
Forlag: Sohn
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791959844
Formater / udgaver
75,30 kr
100,00 kr

Levering : På eget lager, 1 - 2 hverdage

Bemærk: Vi har kun (1) stk tilbage af denne vare, og vi kan pt. ikke skaffe flere.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Masoud er med i en hemmelig celle, som skal sprænge en bombe på et befærdet sted i København. Det er en beskidt bombe, der spreder grim, radioaktiv stråling ud over kvinder, børn, folk på vej på weekend.

Masoud har sværere ved at forklare, hvorfor bomben skal sprænges, end de andre i cellen: Abu, Kassem og den høje, lyse konvertit Rune, som insisterer på, at de kalder ham Muhammed.

Rune er iskold. Han har kunstgødning hjemme hos sin mor og far i Hvidovre, og hans luder af en søster, som har været kæreste med Masoud, skal bare nakkes, hvis der er mere med hende.

Vicepolitikommissæren, Thomas, sidder ude hos PET, desillusioneret i sin fraskilte, midaldrende nedtur, og slås med en chef, der forgylder den yngre kollega, Hans, og giver ham alle Thomas' arbejdsområder - inklusive overvågningen af cellen.

Men som tiden nærmer sig, hvor bomben skal detoneres, går det rigtig op for Masoud, hvad det er, han og Rune og de andre har gang i, og at de blot er nyttige idioter i en beskidt sags tjeneste.

Rune satser alt på at likvidere Masoud og sin søster og efterfølgende sprænge bomben. PET-lededelsen tror, de har styr på det hele, men har de det?

Anmeldelser (0)