City Lives: New York, Vienna, Bologna, Paris, Berlin, Tokyo, Istanbul (Bog, Indbundet, Flere Sprog)

Af: Arabella Schwartzkopf


Nedsat pris!
Forlag: Jovis Verlag - i kommission hos Museum Tusculanum
Format: Indbundet
Sprog: Flere sprog
Sideantal: 152
Dato for udgivelse: 23-1-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
ISBN-13: 9783936314533
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Flere sprog
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Storbyens naboer er et mysterium for hinanden. Hvem er de mennesker som bor i lejligheden ved siden af? Vi ser dem hver dag, men vi kender dem ikke. Fotografen Arabella Schwarzkopf har undersøgt dette fænomen og portrætterer i City Lives sine medborgere i New York, Tokyo, Bologna, Wien, Berlin, Paris og Istanbul.
I City Lives tager Arabella Schwarzkopf os med på en spændende opdagelsesrejse ind i naboens eksotiske verden. De intime billeder, der er kommet ud af denne undersøgelse, afslører storbylivets hjerte. På en nysgerrig, men aldrig belurende måde formidler fotografen et fascinerende indblik i vore naboers liv og afslører ikke blot forskelle, men også en række forbløffende ligheder mellem Asien, Europa og Amerika.
Vi ser mennesker i deres lejligheder i selvsikre, frygtsomme og rørende situationer. Disse fotografier må nødvendigvis ændre synet på byen og på os selv. De nedbryder barrierer ved at demonstrere den menneskelige forskellighed bag den tilsyneladende anonymitet som synes så typisk for storbyen.
City Lives er en flot bog, der appellerer til enhver der lever i eller fascineres af storbyens kultur og storbymenneskets hverdag og som ønsker et visuelt indblik i denne eksotiske verden, hvortil der altid har været knyttet et væld af myter og stereotyper.

Anmeldelser (0)