Corona Overleverens Håndbog: Alt du har brug for at vide for at forstå hvad der foregår under COVID-19 pandemien. (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Søren Ventegodt


Nedsat pris! Corona Overleverens Håndbog: Alt du har brug for at vide for at forstå hvad der foregår under COVID-19 pandemien.
Forlag: Søren Ventegodt
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788790190194
Udgave: 1. (13-08-2020)
Oplag: 1. (13-08-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Fagredaktør: Søren Ventegodt
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 584
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 148mm, H: 210mm, D: 38mm, Vægt: 1117g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Denne bog er basseret på videnskaben om corona virus, herunder COVID-19. Det vil nok overraske dig at høre, at videnskaben viser et helt andet billede af corona, end det du har fået fra myndighederne og WHO. 

COVID-19 er nemlig slet ikke farlig, det er bare forkølelses. Der er ingen der dør af corona. Stort set alle mennesker er resistente over for corona virus, og det i sådan en grad, at vi ikke engang får symptomer (og derfor heller ikke laver antistoffer) når vi bliver smittede, fordi vores uspecifikke (innate) immunsystem klarer ærterne uden vanskeligheder – hver gang.

Du har hørt WHO sige at 3,4% af alle smittede dør, og at COVID-19 er meget farlig. Det er givetvis medicinalindustrien, der står bag de forkerte tal, på samme måde som medicinalindustrien stod bag de helt forkerte tal i 2009 under svine influenza pandemien.

Dengang blev WHO fundet korrupt, men WHO undersøgte sig selv og fandt ikke noget at kritisere. Så det må vi derfor tro at WHO stadig er. Det kan derfor ikke undre, at WHO igen kommer med helt forkerte tal. Hvad der kan undre er at regeringen har valgt at følge en organisation, der er kendt for at være dybt korrupt og totalt utroværdig.

Jamen hvad med alle de døde i kapeller og massegrave osv.? Vil du spøge. Ja men læs bogen og se om du ikke vil medgive at disse historier også var fup, skabt til at passe med den dramatiske fortælling om den farlige virus.    

Det er på tide at gøre op med den falske corona pandemi, så det ikke er regeringspropaganda og mediemanipulation, der kommer til at definere vores samfundsmæssige virkelighed.

Lad værdier som fornuft, sandhed, og videnskabelighed råde. Og lad os være yderst opmærksomme på pengestrømmene, så de ikke fremover kan styre samfundet og få lov til at ødelægge demokratiet.

Bogen er baseret på en serie videnskabelige analyser af COVID-19s farlighed som omkring 50 uafhængige forskere har foretaget i 2020. Det videnskabelige grundlag er beskrevet på hjemmesiden www.coronawhistleblower.org. Bogen er en udgivelse fra OOC - Organisationen til Oplysning om Corona, som også er aktuel med en række tv-programmer om corona, bl.a. fra den lille alternative TV station TVDOX.

Anmeldelser (0)