Curlingeffekten (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Steen B.J.


Nedsat pris! Curlingeffekten
Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772370262
Udgave: 1. (19-10-2020)
Oplag: 1. (19-10-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: En udfordring for Team Milton
Omslagsgrafiker: Anne Koch Rasmussen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 280
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 150mm, H: 212mm, D: 22mm, Vægt: 410g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Team Milton, bestående af Li-Mei, Ella, Ibsen og deres chef, Milton, bliver tilkaldt, da en ung kvinde findes skudt i sin lejlighed på et bosted. Kvinden er speciel på mange måder, hvilket gør opklaringsarbejdet lidt mere kompliceret end deres andre sager.    

Spørgsmålet er, hvilke kræfter der egentlig er på spil under overfladen i de relationer og kontaktflader, som kvinden har været en del af. Kan kvindens efterladte dagbøger give svaret, eller er det blot en del af kvindens historik?


Uddrag af bogen 

Der var et frygteligt syn, der mødte hende. Hun tilkaldte straks assistance, mens hun så Ibsen gå hen og ruske forgæves i kvinden, der lå livløs på jorden med regnen dryppende på hende. Han tog pulsen på hende, men rystede diskret på hovedet ind til Li-Mei gennem ruden, da et par beboere også kiggede med. Li-Mei fik hurtigt åbnet vinduet. Anton kom også hen til vinduet, mens flere beboere også kiggede ud ad vinduet med skrig og skrål til følge. Anton kiggede febrilsk rundt, men hev en af dugene af bordet af og tog den med sig ud og dækkede kvinden til.           


Om forfatteren 

Steen B.J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme, der henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og mest handler om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billedsproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimigåder løses.

Anmeldelser (0)