Da Jeppe blev 5 år (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Kirsten Borger


Nedsat pris! Da Jeppe blev 5 år
Forlag: Jenle/Aakjærselskabet
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793376021
Udgave: 1. (11-06-2017)
Oplag: 1. (11-06-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hardback
Sideantal: 64
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Bogen rummer en fortælling om Jeppe Aakjærs barndomsverden på en fattig hedegård i den lille landsby Aakjær nær Fly ved Skive omkring 1870. 


De illustrerede sider med bogens vers er en poetisk fortælling om en dreng på knap fem år, beregnet til højtlæsning for store og små børn.


De modsatte sider er historiske fakta fra tidsperioden. Desuden rummer de udsnit af Jeppe Aakjærs erindringsbøger Fra min bitte tid og hans indsamlede sagn. 


En dreng på knap 5 år har en livlig fantasi og gode ører at lytte med. Selv om han og forældrene ikke ofte rejste fra gården kom der ofte fremmede. Kartepiger, strikkekoner, handelsfolk, prædikanter og tilfældige vejfarende. 


Mange af de gæster, der kom på gården, fortalte om mærkelige ting og sager fra verden udenfor. Og de fortalte også om en skjult verden i og omkring gården, - en verden, der rummede trolde, genfærd, nisser og alle mulige usynlige væsener.


For drengen Jeppe var denne verden lige så virkelig som den verden, der lå på den anden side af gårdens mure. De gamle sagn og fortællinger gemte sig allerede i barndomsårene i drengens sind.


Bogen er på 64 sider med adskillige illustrationer i farver.

Anmeldelser (0)