Dagbog fra zombieverdenen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Klaus Frederiksen og Hanne Rump


Nedsat pris! Dagbog fra zombieverdenen
Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771909876
Udgave: 1. (18-06-2018)
Oplag: 1. (18-06-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 258
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 151mm, H: 220mm, D: 21mm, Vægt: 412g
Formater / udgaver
246,40 kr

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

”Der er ingen her, der ikke ved, at du vågner op til dine egne skrig næsten hver nat. Det er bare en kutter, Noah, så stor er den heller ikke. Der er ret lydt. Alle hører de skrig.” Det er lykkedes Noah at overleve apokalypsen med ar på sjælen. Nu er han ombord på en fiskekutter, hvor han sejler ud i zombieverdenen sammen med fire andre. Kampen for overlevelse fortsætter. De kæmper med zombier samt leder efter mad og brændstof på en hæsblæsende rejse, hvor de håber at finde sikkerhed og håb for fremtiden, både for dem selv og for menneskeheden.       


Uddrag af bogen 

De småløb så lydløst som muligt i enkeltkolonne. Noah forestillede sig, at det var sådan, soldater i krig kunne have følt sig, når de bevægede sig rundt uden at vide, hvor fjenden opholdt sig. Det var nervepirrende. De drejede først til højre og så til venstre mellem containerne. Det var vanskeligt at holde en meget præcis retning, men i det store og hele var de på vej tilbage mod båden. Der var dødstille, mens alle bevægede sig så let som muligt for ikke at bryde stilheden. De var uhyggeligt bevidste om, at alle lyde kunne trække zombier til. Stemningen var anspændt.


Om forfatterne   

Dagbog fra zombieverdenen er blevet til i et forfattermakkerskab mellem Klaus Frederiksen, født 1976, som bor i Aalborg, og Hanne Rump, født 1971, som bor i Grindsted. De har begge to altid interesseret sig for den gode historie i den fantastiske genre. 

Anmeldelser (0)