Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave: Regan Vest - regeringens og kongehusets atombunker (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Poul Holt Pedersen og Karsten Pedersen


Nedsat pris! Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave: Regan Vest - regeringens og kongehusets atombunker
Forlag: Billesø & Baltzer
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788778423320
Udgave: 3. (13-03-2014)
Oplag: 6. (13-12-2019)
Første udgivelsesår: 2012
Forord af': Generalløjtnant K.G.H. Hillingsø
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 360
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 162mm, H: 230mm, D: 22mm, Vægt: 791g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

I 2010 og 2012 udkom bestselleren "DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED, REGAN VEST - regeringens og kongehusets atombunker". For at bogen kunne udgives, skulle den censureres af forsvaret, beredskabsstyrelsen og NATO, men for første gang nogensinde, fortælles alle hemmelighederne uden censur - i den 3. og sidste udgave.Interessen for det tophemmelige regeringsanlæg, blev efter udgivelsen af DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED, så stor, at myndighederne i 2013 blev presset til at tage REGAN VEST ud af de nationale beredskabsplaner, og det forventes, at anlægget åbner for offentligheden som museum i løbet af et par år.


Med baggrund i fortrolige konstruktionstegninger som myndighederne på snedig vis forsøgte at lægge røgslør henover, aktindsigt i centrale dokumenter, interviews med nøglepersoner - der nu uden tavspligt - kan fortælle de sidste hemmeligheder udgives den UCENSUREREDE udgave af DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED.


Den UCENSUREREDE udgave afslører i skræmmende detaljeret grad, hvordan det civile beredskab, ned til mindste detalje, og ukendt for befolkningen, forberedte sig på det værst tænkelige senarie - en atomkrig mod Warszawa-pagten. Der fortælles hvordan flyveforbuddet over det tophemmelige byggeri en halv kilometer inde i bakken, 60 meter under jorden, blev håndhævet med ransagninger af fly til følge. Bogen afslører hvor længe regeringen i REGAN VEST kunne videreføre landet under atomangreb og fortæller hvor mange danskere man forventede ville dø, hvis fjenden forsøgte at bombe REGAN VEST med atombomber.

Anmeldelser (0)