Dannelsens by: Rom omkring år 1800 (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Torben Hangaard


Nedsat pris! Dannelsens by: Rom omkring år 1800
Forlag: Facet
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 201
Dato for udgivelse: 1-10-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788792366153
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Tiden omkring år 1800 var en meget turbulent periode i Europa. Derfor er det også en anderledes oplevelse at se de danske kunstnere udfolde sig i den evige stad, som om intet er hændt omkring dem, og det er spændende at lade Rom være hovedperson i en fortælling, hvor Thorvaldsen og hans ligemænd optræder som statister for den by, som formede dem.
Skildringen af Rom på dette tidspunkt er spændende som en kriminalroman. De mange besynderligheder i dagligdagen og den anderledes måde at leve på bliver levendegjort i denne skildring, der føjer en helt ny dimension til ethvert besøg i byen.
Bogen kan medtages som en god rejsekammerat ved et besøg i Rom, ligesom den vil være et godt bekendtskab for enhver med interesse for den evige stad. Dertil kan den uden tvivl drage nye begejstrede læsere sydpå for at opleve de spændende steder, som her skildres.

Torben Hangaard
er sognepræst i Vollsmose ved Odense. Han har livet igennem beskæftiget sig med Roms historie og har i en længere periode uddannet sig i byen, som han hvert år besøger.
Dertil har han skrevet en række bøger og et stort antal artikler om Rom, ligesom han er en meget anvendt foredragsholder, der landet over har holdt utallige foredrag om emnet.

Anmeldelser (0)