Dansk for alle - Dyr i Afrika (Bog, Dansk)

Forfattere: Jette Vibeche MAdsen, Hanne Vikær Hermansen, Nille Bech


Forlag: Meloni
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771500820
Udgave: 1. (25-04-2017)
Oplag: 1. (25-04-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Illustrator: Nille Bech
Fagredaktør: Louise Mejer
Sideantal: 103
Mål og vægt: B: 245mm, H: 173mm, D: 10mm, Vægt: 526g

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Dansk for alle Dyr i Afrika henvender sig til elever i begynderundervisningen, og til elever som er på vej til at lære dansk. Det er et danskfagligt materiale, hvor meningsfulde tekster danner grundlaget for elevgruppens aktiviteter. Læsebogen om Afrikas dyr bygger på faktuelle oplysninger om dyrene i Afrika, og den grundige billedunderstøttelse hjælper begynderlæseren med at forudsige tekstens indhold. I materialet vægtes ordforrådstilegnelsen, som har stor betydning for elevernes senere læsefærdigheder.


Dansk for alle er differentieret i 3 niveauer. Det er et inkluderende materiale, hvis afsæt er, at alle elever, uanset forudsætninger, kan tage del i klassens aktiviteter og på den måde være deltagere i et inkluderende fællesskab. Grundtanken i materialet er, at elevernes personlige, sociale og faglige udvikling udvikles i sammenhæng.


Dansk for alle indeholder – foruden de danskfaglige aktiviteter – lege, samarbejdsøvelser og kropslige aktiviteter, der gør det muligt for flere faggrupper at samarbejde om et forløb med udgangspunkt i materialet.


Dansk for alle Dyr i Afrika består af elevernes læsebog, bogmærker med QR koder, der indeholder læsebogens indtalte tekster på forskellige sprog, underviserens eksemplar, aktivitetsskemaer, opgaver til fri kopiering samt bilag og ekstra opgaveark til download på forlagets hjemmeside meloni.dk


Anmeldelser (0)