Dansk mini grammatik, Øvehæfte 1 (Bind 1) (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Inger-Marie Ibsen


Forlag: Tibet
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 35
Dato for udgivelse: 3-11-2010
Udgivelse: 4. udgave, 2010.
Nr. i serien: Bind: Bind 1,
Redaktion: Jonas Jacobsen
ISBN-13: 9788788465730
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Jane N. Byrne
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 1996
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 1

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Den primære målgruppe er folkeskolens 2.-5. klassetrin. Også voksen-, indvandrer- og aftenskoleundervisningen er oplagte målgrupper.
I sin opbygning følger øvehæfte 1 nøje grundbogen Dansk mini grammatik. Det vil sige alfabetisk opbygning med side-til-side princippet. Til hver side i Dansk mini grammatik, grundbog hører en side i øvehæfte 1 med samme sidetal for samme emne.
De på alle opgavesider i øvehæfte 1 anførte henvisningstal (2.1, 2.2, 2.3 osv.) angiver, hvor man på den tilsvarende side i grundbogen kan hente hjælp til løsning af den pågældende opgave.
En grundig gennemgang af det enkelte grammatiske emne i grundbogen må påregnes, før den tilsvarende side i øvehæftet præsenteres. Eleven gøres samtidig fortrolig med grundbogens og øvehæftets fælles opbygning.
Ved samtidigt at arbejde med både øvehæfte og grundbog opnår eleven grammatisk rutine og sikkerhed, ligesom den enkle opbygning giver tryghed til selv at kunne søge hjælp ved opslag i grundbogen.
Der findes et tilhørende løsningshæfte, hvor løsningen af alle opgaverne er fortrykt med grønt, så læreren på nemmest mulige måde kan foretage gennemgang af elevens løsning af opgaverne.

Anmeldelser (0)