Dansk mini grammatik, Øvehæfte 2 (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jonas Jacobsen


Forlag: Tibet
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 36
Dato for udgivelse: 1-9-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Redaktion: Jonas Jacobsen
ISBN-13: 9788788465853
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Den primære målgruppe er folkeskolens 5.-8. klassetrin. Også voksen-, indvandrer- og aftenskoleundervisningen er oplagte målgrupper.
I sin opbygning følger øvehæfte 2 nøje grundbogen Dansk mini grammatik. Det vil sige alfabetisk opbygning med side-til-side princippet. Til hver side i Dansk mini grammatik, grundbog hører en side i øvehæfte 2 med samme sidetal for samme emne.
Hvis ikke eleven allerede kender opbygningen fra øvehæfte 1, anbefales en grundig gennemgang af det enkelte grammatiske emne i dansk mini grammatik, før den tilsvarende side i øvehæftet præsenteres. Eleven gøres samtidig fortrolig med grundbogens og øvehæftets fælles opbygning.
Ved samtidigt at arbejde med både øvehæfte og grundbog opnår eleven grammatisk rutine og sikkerhed, ligesom den enkle opbygning giver tryghed til selv at kunne søge hjælp ved opslag i grundbogen.
Der findes et tilhørende løsningshæfte, hvor løsningen af alle opgaverne er fortrykt med grønt, så læreren på nemmest mulige måde kan foretage gennemgang af elevens løsning af opgaverne.

Anmeldelser (0)