Dansk-moderne hebraisk ordbog: 3. udgave (Bog, Paperback, Dansk)

Forfattere: Flemming André Philip Ravn, Flemming André Philip Ravn, Flemming André Philip Ravn


Nedsat pris! Dansk-moderne hebraisk ordbog: 3. udgave
Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743026570
Udgave: 1. (10-07-2020)
Oplag: 3. (11-07-2020)
Første udgivelsesår: 2019
Illustrationer: Ja
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 532
Indbinding: Paperback

Levering: 5 - 20 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

VELKOMMEN til den FØRSTE dansk-moderne hebraisk ordbog nogensinde. I denne 3. udgave er der tilføjet flere tusinde nye ord og eksempler, rettet fejl og lavet for-bedringer. I forhold til førsteudgaven er 3. udgave udvidet med 80 sider og rummer nu over 43.000 opslagsord og eksempler.
Ordbogen indeholder ordforråd, som anvendes på moderne israelsk hebraisk, og som stammer fra det virkelige liv og fra den europæiske civilisations historie, specifikke skandinaviske gloser samt ord og begreber fra jødisk, israelsk og mellemøstlig kultur, religion og historie - og som anvendes akademisk, i litteratur og presse, på tv og i dagligdagens samtaler. Også egennavne.
Ordbogen indeholder ligeledes lidt slang. En vis del af ordforrådet stammer fra aramæisk, arabisk og jiddisch. Skriftstørrelsen er bevidst holdt stor for at lette læsningen af de hebraiske vokaltegn. Ordbogen følger som sådan de gængse genrekriterier for danske ordbøger - såvel som traditionen inden for hebraisk grammatik.
Det er forfatterens håb, at denne ordbog vil være befordrende for opbyggeligt samvirke mellem folk, sprog og kulturer samt være et gavnligt værktøj for studerende, fagfolk, rejsende og alle andre.

Anmeldelser (0)