De berusedes vej PB (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jakob Melander


Forlag: People'sPress
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772003375
Udgave: 2. (15-08-2018)
Oplag: 1. (15-08-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Serie: Lars Winkler
Indbinding: Paperback
Sideantal: 416
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

“Melander skriver fremragende, nogle steder decideret poetisk,  pågående, pompøst og med et godt skud intellektuelle og musikalske vitaminer.” BERLINGSKE


En bombe eksploderer i et baghus på Nørrebro i København. På gerningsstedet finder politiassistent Lars Winkler det maltrakterede lig af sin gamle ven, Thorbjørn Lehbæk, journalist ved den venstreorienterede netavis Modkraft.


Er Thorbjørn offer for et attentat? Eller var han i færd med at fremstille en bombe rettet mod det nært forestående EU-topmøde?


Lars kommer på sporet af en terrorcelle, og truslen om flere bombesprængninger viser sig at være overhængende. Samtidig hvirvler efterforskningen op i de to venners fælles fortid i 80’ernes punk- og BZ-miljø. Ikke alt fra dengang tåler dagens lys. Og ikke alt er tilgivet.  


DE BERUSEDES VEJ er tredje bog i den anmelderroste og internationalt anerkendte serie om politiassistent Lars Winkler – enspænder og indehaver af en imponerende pladesamling samt en ramponeret lejlighed ved Nørrebro Station.  

Anmeldelser (0)