De kloge dyr: Livsberigende budskaber til menneskeriget

Af: Shinto & Winnie Stubkjær Laursen


ISBN-13: 9788799761616

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Bogen er anmelderrost. Den indeholder 569 A4-sider, med lærerige rørende beretninger samt adfærdsvejledninger, vigtige informationer om videnskaben og alternativer til den, og den giver en god forståelse for hvad der kan indvirke på det fysiske trivselsniveau. Dyrlægeudtalelser og andre lærerige delinger gør bogen let læselig, rørende, spændende og brugbar. Der ses også i bogen hvad smukt der kan opleves og læres når dyr fremme vores evne til elske og være nærværende. Bogen er en hyldest til dyreriget, samt en kærlighedsbåret støtte til hvad der kan forbedre livet for mennesker og for dyr, og i interaktioner.

Dyrlæge Poul Hjort om healing og telepati: ”Det var storslået, at den pågældende healer (Winnie Stubkjær Laursen) kunne konstatere, at den pågældende hest havde brækket hovsenebenet i højre forben, og jeg har stor respekt for den evne, nogle mennesker har til at gøre andet, end vi uddannede dyrlæger kan.

Min holdning til healing er, at vi må være åbne for andre muligheder end dem, vi selv kender i forvejen. Min erfaring siger mig at hvis man selv må give op, så føler man sig lidt frem og spørger sig selv: ”Kan andre gøre noget?” Som dyrlæge er jeg absolut ikke afvisende overfor healing.”

Dyrlæge Jens Thuen udtaler: …”vil denne bog have en stor og vigtig mission” “Det har lettet min omgang med dyrene og gjort det mindre risikobetonet”… “Samtidigt har jeg fået udvidet ‘værktøjskassen’ “… “I tilgift virker det som om…. ”

Se resten af teksten i bogen… Samt flere dyrlægers udtalelser mm..

Anmeldelser (0)