De nærmeste (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Lotte Kirkeby Hansen


Nedsat pris! De nærmeste
Forlag: Rosinante
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763860017
Udgave: 1. (11-01-2019)
Oplag: 5. (13-08-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 210
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 135mm, H: 209mm, D: 22mm, Vægt: 357g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Tre søskende mødes i deres barndomshjem efter forældrenes død. De skal opløse hjemmet og dele sorgen over tabet af forældrene. Men som i de fleste familier er der spændinger, hemmeligheder og roller, som hverken er nemme at affinde sig med eller at forlade. Eva, Christian og fortælleren Anna må konfrontere alt dette, hinanden og sig selv og måske gå videre i tilværelsen lidt klogere eller i det mindste forandrede.

Pressen skriver:

»Helt ekstremt bevægende…« ****** - Femina

»Vellykket ... giver sin livsmodne læser noget at tænke over og spejle sig i.« - Weekendavisen (11.01.19)

»I Lotte Kirkebys roman er alt, formuleret med dens egne ord, »forbi næsten før det er begyndt«. Men i ridsen mellem optakt og ophør udsættes læseren for en langsom, sensitiv og livsklog, psykologisk dybdeborende undersøgelse af livet, som vi oplever det, her, ved siden af døden.« - Information (11.01.19)

»Dramaet ligger mellem linjerne i Lotte Kirkebys stilsikre prosa… En smukt skrevet og godt tænkt roman om sorgen over det forgangne, om at leve sammen og leve videre.« ***** - Politiken

»Lotte Kirkeby skriver sig som det naturligste af alt ind i den nye sorgtendens med sin første roman " De nærmeste".« - Kristeligt Dagblad

››Lotte Kirkebys første roman er en følsom og stilsikker fortalt historie om sorg og ensomhed... Lotte Kirkeby skriver koncentreret og smukt og med tydelig inspiration fra antydningens mestre Ernest Hemingway og Per Petterson. Der står mere mellem linjerne end på dem, og læseren skal selv forbinde de flagrende, løse ender. Alligevel bliver man ramt af Kirkebys prosa.‹‹ *****  -  Frank Sebastian Hansen, Ekstra Bladet (03.02.19)

Anmeldelser (0)