De rædde mænds liga (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Rex Stout


Nedsat pris! De rædde mænds liga
Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788726186161
Udgave: 1. (28-03-2019)
Oplag: 1. (28-03-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Nero Wolfe
Sideantal: 328
Indbinding: Hæftet
Formater / udgaver
261,00 kr
66,50 kr

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Da to mænd dør og en tredje forsvinder under mystiske omstændigheder, går privatdetektiven Nero Wolfe og hans uforfærdede assistent Archie Goodwin ind i sagen. De tre mænd var medlemmer af en liga, der beskytter den invalide Paul Chapin, hvis ulykke de selv bærer en del af skylden for. Mistanken falder hurtigt på Chapin, men da en tredje mand dør, indser Wolfe, at han måske ikke er den eneste trussel, de står over for.
"Mesterdetektiven Nero Wolfe gør i alle henseender et overvældende indtryk" – Tage la Cour, Politiken

Nero Wolfe er en excentrisk ballademager og privatdetektiv i ordets mest private betydning. Kun nødtvungent flytter han sine 150 kg fra lænestolen i sit okkerfarvede murstenshus i New York. Hans overvældende omfang skyldes en lige så overvældende forkærlighed for lækker mad. Nero Wolfe er en stor og meget kræsen gourmet og er selv et geni som kogekunstner. Lykkeligvis bliver Wolfes detektiviske evner dog stadig mere fabelagtige for hvert kilo, han tager på. Den magelige sporhund har nemlig i høj grad brug for disse evner for at kunne tjene penge til sin anden store lidenskab: Orkidéavl. Og han tæller sine store honorarer med samme glæde, som han samler orkideer.

Rex Stout (1886-1975) var en af den moderne, amerikanske detektivromans hovedmænd. Han er ophavsmand til den berømte, tykke, orkidédyrkende detektiv Nero Wolfe, som er hovedperson i en lang række af Stouts kriminalromaner. Rex Stout begyndte at skrive romaner i 1927, og i 1934 udkom hans første Nero Wolfe-roman "Fer de Lance", der på dansk fik titlen "Et slag i luften".

Anmeldelser (0)