De syv søstre (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Lucinda Riley


Nedsat pris! De syv søstre
Forlag: Cicero
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763844116
Udgave: 1. (08-09-2016)
Oplag: 4. (17-03-2020)
Første udgivelsesår: 2016
Originaltitel: The Seven Sisters
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Oversætter: Ulla Lauridsen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 528
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 168mm, H: 238mm, D: 49mm, Vægt: 800g

Levering inden jul: OK

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Den internationale bestsellerforfatter Lucinda Riley udfolder sit fortælletalent som aldrig før i dette medrivende første bind i en ny stor serie baseret på legenden om stjernebilledet De syv søstre.

Schweiz 2007. Maia D’Apliese og hendes fem søstre er blevet kaldt hjem til deres barndomshjem Atlantis – en stor, smuk villa ved Genèvesøen – da deres elskede far, den sky mangemillionær, som de kalder Pa Salt, er død. De er alle blevet adopterede som små, og nu har Pa Salt efterladt dem hver især en ledetråd, der kan føre dem tilbage til deres sande ophav. Maias ledetråd fører hende til den anden side af Jorden, til en forfalden herskabsvilla i Rio de Janeiro i Brasilien.

Rio 1927. Midt i byens storhedstid har Izabela Bonifacios far store forhåbninger om at gifte sin datter ind i aristokratiet. Samtidig arbejder arkitekten Heitor da Silva Costa på det, der skal blive den berømte Kristusstatue, og planlægger en rejse til Paris for at finde den rette skulptør til opgaven. Den lidenskabelige Izabela længes efter at se verden og overtaler sin far til at lade hende tage med Silva Costa til Paris, inden hun skal giftes. Dér, i Paul Landowskis studie og i Montparnasses livlige caféer, møder hun den ambitiøse, unge skulptør Laurent Brouilly og indser, at hendes liv aldrig vil blive det samme igen.

Pressen skriver:

»I virkeligheden burde jeg elske komplicerede værker allerhøjst – men nogle gange er de bedste læseoplevelser dem, der "kun" har til formål at rive os med til en lidt mere glamourøs side af verden. Sådan en forfatter er Lucinda Riley, og hun skriver fantastiske romaner.« **** – Femina

»[...] et absolut must-read! Det er en fantastisk historie om kærlighed og tab. Læs den!« ****** – Charlotte Weisenfeld, chri chri

»Lucinda Riley har gjort det igen …«  – Valdemarsro.dk  

Anmeldelser (0)