De ubændige - Bind 2 (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Harold Robbins


Nedsat pris! De ubændige - Bind 2
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711759158
Udgave: 1. (19-06-2017)
Oplag: 1. (19-06-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 450
Originaltitel: De ubændige - Bind 2
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
261,00 kr
66,50 kr

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Jonas Cord er allerede fra en tidlig alder en ødelagt mand, selvom han er en af USA's rigeste. Formuen har han arvet fra sin far. En følelseskold og alkoholisk forretningsmand, der giftede sig med Jonas’ ungdomskærlighed Rina. Jonas er samtidig dybt berørt af sin psykisk syge tvillingebrors tragiske død. Angst for, at den psykiske sygdom sidder i blodet, holder Jonas sine medmennesker på følelsesmæssig afstand.
Nevada Smith er en lykkejæger med half cast indianer-baggrund og med flere mord på samvittigheden. Han forsøger sig som stuntmand i filmindustrien og ender med at slå igennem som skuespiller. Påmindelser om fortidens ugerninger har det dog med at dukke op fra tid til anden.
Rina har haft en affære med sin ekskæreste og stedsøn, Jonas Cord, igennem hele sit ægteskab. Nu hvor hun er blevet enke og er kommet til penge, rejser Rina til Paris for at feste. Men hvad der kommer let, går let – også for en smuk manipulator som Rina.
Harold Robbins "De ubændige" er en roman om grådhed, ambition og det kolde liv på toppen, men det er også historien om en lang række skæbner, der på forskellig vis alle forsøger at udleve den amerikanske drøm i begyndelsen af det 20. århundrede.
Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanforfatter. Harold Robbins, der oprindeligt var fra New York, havde en tæt forbindelse til den californiske filmindustri. Han har en stjerne på Hollywood Walk of Fame og hans bøger blev oversat til 30 sprog og solgt i omegnen af 750 millioner eksemplarer.

Anmeldelser (0)