Den bevidste forælder (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Signe Westi Løvland


Nedsat pris! Den bevidste forælder
Forlag: Forlaget Forfatterskabet.dk
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793927360
Udgave: 1. (08-12-2020)
Oplag: 1. (08-12-2020)
Omslagsillustrator: Martin Krøyer
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 192
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 143mm, H: 222mm, D: 18mm, Vægt: 323g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vi står over for at skulle betragte forældrerollen med et fornyet og opdateret syn. Det er ikke bare et spørgsmål om at få nogle nye værktøjer eller en ny praksis. Det er at vågne op fra vores mindset og etablerede forestilling om: ”Hvad er en mor? Hvad er en far?”


Det sker ikke ved primært at observere, mestre og håndtere vores børn, men ved at observere og håndtere os selv og kigge mere indad. Vores største håb og ønske er at give vores børn al den kærlighed, vi har til dem, og det er ikke altid lige nemt! 


At give kærlighed er også at give nærvær, og det sker ved, at vi forbinder os med vores børn. Men for at kunne forbinde os autentisk, er vi nødt til at kunne forbinde os med os selv.


Denne bog er til dig, der ønsker at blive en endnu mere bevidstgjort forælder med en tidssvarende og forstærket bevidsthed i dit forældreskab. 


Om forfatteren
Signe Westi Løvland (f. 1975) beskriver sit syn på, hvilke udfordringer, der præger forældre i vor tid, og hvordan vi bedst møder dem. 


Hun skriver ud fra professionel og personlig erfaring som mor til fire børn, psykoterapeut MPF, lærer, konsulent og foredragsholder.


Den bevidste forælder handler om at skabe en bedre og tættere forbindelse og kontakt til vores børn, blandt andet ved at blive mere opmærksom og bevidst om vore egne overbevisninger, mønstre og tillærte vaner.

Anmeldelser (0)