Den Cubanske Fælde (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jan Stage


Nedsat pris! Den Cubanske Fælde
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711645673
Udgave: 4. (19-06-2017)
Oplag: 1. (19-06-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 251
Originaltitel: Den Cubanske Fælde
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
217,50 kr
95,40 kr

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En amerikansk helikopter styrter i havet ud for Guantanamo-basen. Otte besætningsmedlemmer og passagerer formodes omkommet. Èn person overlever imidlertid. En dansk al-Qaeda fange fra Afghanistan, der begynder en flugt tværs igennem Cuba, hvis indbyggere lever under Castro, men overlever på humor og sensualitet.
Den undslupne Taleban-kriger er jaget vildt, og snart vikles han skæbne ind i den danske konsul Bernardt Oxen, hvis liv tager en højst uventet drejning den dag, han flytter ind i et nedslidt palæ i Havanas centrum. Her stifter konsulen bekendtskab med præsidentens ekstraordinære elskerinde.
Jan Stage (f. 1937 – d. 2003) var dansk journalist, digter og forfatter. Han debuterede i 1963 med digtsamlingen "I morgen min ven" og har siden skrevet en række bøger – både fag- og skønlitteratur. Som journalist rejste Jan Stage ud og var korrespondent for Information og senere Politiken, hvor han ofte reporterede fra verdens brændpunkter, som borgerkrigen i Libanon. I sit forfatterskab brugte han erfaringen som krigsreporter. Både i sine medrivende spændingsromaner, men også i reportagebøger, hvor han skildrede krige fra andre vinkler.
"Jan Stage evner som sædvanlig at pakke en politisk thriller med et væld af kommentarer til stort og småt i den politiske aktualitet og samtidig skabe omgivelser og figurer, så alt står lyslevende for læseren. Stage er en af de få journalister, for hvem romanen ikke bare er en lang reportage, men en kunstnerisk udfordring med sine egne, vanskelige krav." – Jyllands-Posten

Anmeldelser (0)