Den der lever stille (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Leonora Christina Skov


Nedsat pris! Den der lever stille
Forlag: Politikens Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740035391
Udgave: 1. (11-01-2018)
Oplag: 14. (17-04-2020)
Første udgivelsesår: 2018
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 384
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 151mm, H: 217mm, D: 37mm, Vægt: 616g
SE HER: Vinder af De Gyldne Laurbær 2018

Levering inden jul: OK

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om den ensomme Christina, der vokser op i et rødt parcelhus i Helsinge med en plan: Hvis bare hun opfører sig almindeligt, får topkarakterer og ikke gør sin mor ked af det eller sin far vred, kan det være, at de kan elske hende. Og om den unge litteraturstuderende, der på trods flytter til København for at genskabe sig selv som forfatteren Leonora og til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem”, siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst endelig over.
Den, der lever stille er en stærk fortælling om at miste det hele og finde sig selv, om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden.  


Leonora Christina Skov (f. 1976) har senest udgivet den anmelderroste, autofiktive bestseller Den, der lever stille, som beskriver Leonoras opvækst og et barns higen efter forældrenes kærlighed og anerkendelse. Tidligere har Leonora skrevet romanerne: Hvor intet bryder vindenFørsteelskerenSilhuet af en synderChampagnepigen og Rygsvømmeren. Hendes forfatterskab er oversat til tysk, hollandsk, tjekkisk, norsk og spansk. Hun er litteraturanmelder ved Weekendavisen, mag.art. i litteraturvidenskab og har modtaget Kunstfondens treårige arbejdslegat.


Leonora Christina Skov blev i 2019 tildelt boghandlernes pris, De Gyldne Laurbær, blandt andet for sin roman Den, der lever stille.


Leonora har en populær Instagram-profil, hvor hun deler tanker og fotos fra sit forfatterskab.

Anmeldelser (0)