Den første (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Justin Cronin


Nedsat pris! Den første
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711989890
Udgave: 3. (10-07-2020)
Oplag: 1. (10-07-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originaltitel: The Passage
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 1022
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 153mm, H: 227mm, D: 56mm, Vægt: 1429g

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

"Før hun blev Pigen fra det Ukendte - Hende, der kom gående, Den Første, Sidste og Eneste, som levede i 1.000 år - var hun bare en lille pige i Iowa ved navn Amy Harper Bellafonte."
Da alvorligt syge kræftpatienter bliver raske efter at været blevet bidt af flagermus i Sydamerika, iværksætter den amerikanske regering et hemmeligt eksperiment på dødsdømte fanger for at undersøge, om virusset fra flagermusene kan kurere sygdom - eller bruges til at skabe den ultimative soldat. Men eksperimentet slår fejl, og pludselig er hele verden forandret.
Mens civilisationen falder fra hinanden, lykkes det to personer at slippe væk og finde et midlertidigt tilflugtssted: FBI-agenten Brad Wolgast, der er et godt menneske, men som hjemsøges af de gerninger, han har gjort i embedes medfør, og den kun seksårige forældreløse Amy Harper Bellafonte, som var en del af det fejlslagne projekt. Wolgast er stærkt besluttet på at beskytte Amy mod den ondskab, der er sluppet løs i verden. Om det så skal koste ham hans liv. Men for Amy er alt dette blot begyndelsen på en meget længere rejse; en rejse som kommer til at strække sig over tid og sted. Det bliver op til hende at afslutte, hvad der aldrig skulle have været begyndt.
Citat:
?Læs 15 sider, og du vil blive fortryllet; læs 30, og bogen vil fængsle dig, og du vil læse til langt ud på natten. Romanen har en livagtighed, som kun episke værker skabt af fantasi og forestillingsevne kan opnå. Hvad kan jeg ellers sige? Følgende: læs denne bog, og den almindelige verden forsvinder.?
- Stephen King
Nederst til venstre: Logo
Nederst til højre: Stregkodekasse / 9788711317839
Under stregkodekasse: www.lindhardtogringhof.dk
Forreste flap:
?Det skete hurtigt. Det tog 32 minutter for én verden at dø og en anden at blive født.?
?De kaldte ham Nummer Tolv. Hverken Carter, Anthony eller Tone, selv om han var så syg nu, at alle disse navne og den person, de henviste til, virkede som en helt anden end ham selv, når han lå der alene i mørket. Det var en person, som var død og havde efterladt sig denne syge, vridende skikkelse i stedet.
Sygdommen føltes som en evighed. Det var det ord, han kom til at tænke på, men det var ikke, fordi den ville vare en evighed; det føltes mere, som at det var selve tiden, der gjorde ham syg. Selve tidsbegrebet var inde i ham, i hver af hans krops celler, og tiden var ikke et ocean, som en eller anden engang havde sagt til ham, men en million bittesmå brændende flammer, der ikke kunne slukkes. Det var den værste følelse, der fandtes. Nogen havde fortalte ham, at han snart ville få det meget bedre. De ord havde han støttet sig til et stykke tid, men nu vidste han, at det ikke ville blive sådan.?
Bagerste flap:
Forfatterfoto
© Jerry Bauer
Justin Cronin (1962) er med udgivelsen af Den Første godt på vej til at slå sit navn fast som international bestsellerforfatter, og filmrettighederne er allerede købt af Twentieth Century Fox. Justin Cronin er professor i engelsk ved Rice University og bor sammen med sin familie i Houston, Texas.

Anmeldelser (0)