Klardrømme, mareridt og visioner: Den glemte virkelighed, Bind I (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Joanna Marie Nielsen


Nedsat pris! Klardrømme, mareridt og visioner:  Den glemte virkelighed, Bind I
Forlag: Forlaget Axis Mundi
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797194300
Udgave: 1. (19-08-2020)
Oplag: 1. (19-08-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Den glemte virkelighed
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 302
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 158mm, H: 230mm, D: 22mm, Vægt: 577g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Vi drømmer alle. Hver eneste nat. Alligevel husker de færreste deres drømme eller bruger dem. Men drømme er en portal til vores inderste væsen, og de kan sætte os i forbindelse med en større og højere virkelighed end den daglige. 


Der findes flere forskellige typer af drømme. Første bog i firebindsværket Den glemte virkelighed dykker dybt i fire af dem. Det gælder de drømme, der besøger os hver nat – hvordan vi husker dem og lærer at afkode deres sprog. Det gælder klardrømme, hvor man er bevidst i drømmen og kan gøre alt fra at indlære til at tage på flyvetur et sted i det indre kosmos. Og det gælder mareridt, der kan afsløre dyrebare skatte, hvis man får de rette redskaber til at se sin frygt i øjnene og forvandle den.    


Med øvelse kan vores drømmeliv udfolde sig, og ”store drømme” eller visioner kan brage igennem. Det er den slags, som har inspireret kunstnere og videnskabsfolk til deres største værker eller teorier. 


Klardrømme, mareridt og visioner åbner for drømmenes magiske univers og klæder læseren på til at blive langt bedre til at drømme. Aktivt og bevidst.   


Bogen er den første i firebindsværket Den glemte virkelighed, skrevet af den danske cand.comm. og præstinde Joanna Marie Nielsen. På baggrund af omfattende studier i moderne religionshistorie, dybdepsykologi, kvantefysik og meget andet giver forfatteren et ambitiøst bud på det 21. århundredes åndsvidenskab.

Anmeldelser (0)