Den kongelige franske hotdog (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Eigil Høyrup


Nedsat pris! Den kongelige franske hotdog
Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772189406
Udgave: 1. (14-04-2020)
Oplag: 1. (14-04-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Omslagsgrafiker: Line Keilstrup Nielsen
Omslagsillustrator: Emil Høyrup
Illustrator: Emil Høyrup
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 32
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 238mm, H: 179mm, D: 8mm, Vægt: 242g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Mesterkokken Pierre de la Fontaine er blevet udvalgt til at lave frokost til selveste kongen, fordi kongen elsker fransk mad. Han er stolt og ser meget frem til opgaven, men midt under planlægningen af dagens menu løber tiden fra ham. Nu må han, med hjælp fra sin italienske køkkenassistent Giovanni, hurtigt finde en løsning, men hvad skal de gøre? Og hvad siger kongen, der ikke kan lide at vente, til det hele?


Uddrag af bogen 

“I dag skal vi lave frokost til kongen!” sagde la Fontaine med betydningsfuld mine. “Jeg forventer en præstation ud over det sædvanlige, men vi må skynde os, klokken er allerede halv elleve!”    

“Naturligvis, Signore Fontana, jeg foreslår, at vi laver en suppe med kartofler, fennikel og linser, en risotto med asparges, og til anden ret en dejlig grydestegt oksesteg i grønsagssovs. Til dessert foreslår jeg en chokoladetærte med lækker gul kagecreme!” Giovanni satte sit mest charmerende smil op.   

“Nej nej nej nej! ” sagde la Fontaine. “Pak du dit italienske bondekøkken sammen, kongen vil have fransk mad, hører du, FRANSK! Det er derfor, han har hyret os, øh, jeg mener mig, til jobbet.”         


Om forfatteren

Opvokset på Sydfyn. Bachelor i middelalderarkæologi samt multimediedesigner.  Han elsker gode historier og hans livssyn er præget af en let skjult, men altid tilstedeværende humor. Han har besøgt meget af verden, og efter at have boet i Barcelona har han slået sig ned i Norditalien med kone og to sønner.

Anmeldelser (0)