Den lille guide til Crowdlending (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Rasmus firla-Holme


Forlag: Forlaget Penge
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797098189
Udgave: 1. (02-01-2019)
Oplag: 2. (02-01-2019)
Serie: Den lille guide
Indbinding: Paperback
Sideantal: 187
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Crowdlending er en ny måde at få sine penge til at blive til flere på. Gennem en online platform låner vi penge ud til andre der har brug for et lån. De betaler en rente til os løbende ligesom vi får hele indskuddet tilbage på et aftalt tidspunkt.

Det er en passiv investeringsform, som har til formål at skabe et fast, løbende afkast. Den lille guide til Crowdlending giver dig den nødvendige viden, som gør det let at kaste sig ud i pengeudlån.

I denne bog får du en grundig og lettilgængelig indføring i emnet crowdlending. Bogen introducerer dig for lånemarkedet, og giver svar på alle de gængse spørgsmål vedrørende risikostyring, skat, valg af investeringsplatform og meget mere.  


Om forfatteren:

Bogen er skrevet af Rasmus Firla-Holme der er ivrig investor, foredragsholder og blogger. Den lille guide til Crowdlending svarer på de mange spørgsmål, han har indsamlet fra såvel begyndere som erfarne investorer og formår derfor at giver dig den nødvendige viden, som gør det let for dig at prøve kræfter med crowdlending.

Anmeldelser (0)