Den mest hellige trinosophia - Crata repoa: grev Saint Germain & grev A. Cagliostros indvielsesriter (Bog, Hæftet, Dansk)


Nedsat pris!
Forlag: AUM Åndsvidenskabelig Undervisning og Medicin/Meditation
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 4. kvartal 2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Bearbejdning: Finn Nørlev
Medforfattere: Finn Nørlev, Greven af Saint Germain, Grev A. Cagliostros, Rudolf Steiner
ISBN-13: 9788792587060
Produkt type: Bog
Bearbejdning: Finn Nørlev
Diverse ophavsangivelser: Forlæg: Saint-Germain
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Den Mest Hellige Trinosophia (mellem1760 og 1780) og Crata Repoa (1770), er 2 originale Rosenkreuzer skrifter. Den Mest Hellige Trinosophia tager os på en indvielsesrejse, beskrevet af en der selv har opnået indvielsen. Skriftet er bygget op på sammen måde som Christian Rosenkreuz Alkymistiske bryllup, og indeholder på sammen måde vældige imaginationer, som virker formdannende og rensende ind på sindet. Crata Repoa er en indvielsesrite bestående af 7 grader, efter egyptisk forbillede, og udgør oprindelsen til de indvielsesriter som Rosenkreuzer-impulsen skabte. Begge skrifter tillægges Greven af Saint Germain eller Grev Alexandro Cagliostro.
For at forstå baggrunden for Crata Repoa og Den Mest Hellige Trinosophia er der i bogens første del, en kort oversigt over verdensudviklingen fra et åndsvidenskabelig synspunkt. De oprindelige mysterier opståen på Atlantis, deres sammenbrud og deres videreførelse i de egyptisk mysterier er ligeledes kort beskrevet. Endelig er der, til forståelse af sammenhængen med det moderne Frimureri gengivet en åndsvidenskabelig betragtning over Grev Alexandro Cagliostro (Skaberen af Frimurer riten ”Misraim”), og hans tilknytning til Greven af Saint Germain, givet mundtlig i den Antroposofiske esoteriske skole af Dr. Rudolf Steiner den 16. december 1904 i Berlin.

Anmeldelser (0)