Den mystiske sag om hunden i natten (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Mark Haddon


Nedsat pris! Den mystiske sag om hunden i natten
Forlag: Høst og Søn
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763860116
Udgave: 3. (05-04-2019)
Oplag: 1. (05-04-2019)
Originaltitel: The Curious Incident of the Dog in the Night-time
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt - Imperiet
Oversætter: Christian Bundegaard; Christian Bundegaard
Tegnet af: Jette - Christensen Grafisk
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 288
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 144mm, H: 222mm, D: 22mm, Vægt: 425g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den mystiske sag om hunden i natten er en usædvanlig mordgåde. Detektiv og fortæller er den 15-årige Christopher Boone, der bor alene med sin far og lider af Aspergers syndrom, en form for autisme. Han forstår ikke metaforer, ironi og ansigtsudtryk og hader berøringer og farverne brun og gul. Men han elsker matematik, logik, lister og sandheden.

En dag finder han genboens hund myrdet og sætter sig for at finde gerningsmanden. Efterforskningen af mysteriet om den myrdede hund sender ham hovedkulds ud på en rejse gennem en verden, han ikke forstår. Og den fører til opklaringen af en hemmelighed, som vender op og ned på hans liv.

En gribende og indfølt fortælling af en autistisk dreng og en medrivende kriminalroman, der gør det samme for naturvidenskaben som Sofies verden for filosofien.

Pressen skriver:

»Jeg er mildt sagt ret begejstret for bogen. Hele historien er en jeg-fortælling, og det lykkes forfatteren fænomenalt at beskrive Aspergers Syndrom set indefra. Det er pakket flot ind i Christophers jagt på at løse mysteriet om hunden, samt det drama Christopher selv bliver kastet ud i som konsekvens af mysteriet.« - bogboblen, Instagram

»Den mystiske sag om hunden i natten, er også én af de bedste bøger jeg har læst i 2019, og helt klart noget, som jeg ville anbefale. Den handler ikke blot om autisme, men om det at være anderledes, alene og at vokse op i en verden, hvor man ikke er som alle andre, men alligevel at lykkes med at finde sin plads alligevel.« - Petro, Boggnasker

Anmeldelser (0)