Den sorte bog Bind 1-2 (Bog, Flerbindsværk, Dansk)

Af: Ian Rankin


Nedsat pris! Den sorte bog Bind 1-2
Forlag: Klim
Format: Flerbindsværk
Sprog: Dansk
Serietitel: John Rebus-serien
Sideantal: 566
Dato for udgivelse: 1-9-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
Oversætter: Søren K. Barsøe
ISBN-13: 9788771297539
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
Originaltitel: The black book
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Storskrift
Femte bog i serien om John Rebus.
Da det engang så fine Central Hotel i Edinburgh brændte ned til grunden, var det gerådet i dybt økonomisk uføre, og årsagen til branden blev aldrig opklaret. Ingen interesserede sig for det gamle fallitbo.
Da der fem år senere bliver fundet et forkullet lig i ruinerne med en kugle i kraniet, bliver Rebus nære kollega Brian Holmes sat på sagen. Kort efter bliver Holmes usædvanligt brutalt overfaldet, og mens han kæmper for sit liv, begynder Rebus stik mod sine overordnedes ordrer at interessere sig for den gamle hotelbrand.
Rebus finder Brian Holmes´ notesbog, der indeholder kryptiske notater om sagen, og mens han langsomt afdækker oplysningerne fra ´den sorte bog´ begynder han at lægge brikkerne til et puslespil, som nogle meget magtfulde kræfter med alle midler vil forhindre ham i at lægge.
"Rebus er jo sin egen, forbrydelserne trives godt i det skotske, og det hele er ganske forrygende og pokkers stemningsfuld læsning fra start til slut."
Information
"Ian Rankins krimi ´Den sorte bog´ er en speget og ganske fremragende affære. ... Rebus er her i 1993 klart et oldebarn af Philip Marlowe, ja hele  Rankins  stilistiske elan og stilsikre replikker er opdateret og senmoderne Raymond Chandler i kilt og tartan."
Bo Tao Michaëlis, Politiken
"Rankin demonstrerer igen sine mesterlige evner som plotmager.
Han håndterer snildt historier om en hjemvendt pædofil-dømt, knivstikkeri ved en slagter, en gammel hotel-og mordbrand, en overvågningsoperation og overfaldet på en kollega."
Mogens Rude, Jydske Vestkysten

Anmeldelser (0)