Den tredje stemme (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Cilla og Rolf Börjlind


Forlag: Rosinante
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763837781
Udgave: 2. (05-03-2015)
Oplag: 5. (03-03-2020)
Første udgivelsesår: 2014
Originaltitel: Den tredje rösten
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Bente Møller Sørensen
Tegnet af: Christensen Grafisk
Originalsprog: Svensk
Sideantal: 464
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 152mm, H: 221mm, D: 34mm, Vægt: 557g

Levering inden jul: OK

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Den tredje stemme er andet bind i ægteparret Börlunds anmelderroste krimiserie om det umage makkerpar Olivia Rönning og Tom Stilton.

I Marseille finder man en kvindes parterede lig. Kvinden arbejdede tidligere som ’target girl’ for en knivkaster i et cirkus. Tom Stilton, svensk ekspolitimand og skæv eksistens, har en ven, som kendte kvinden. Sammen tager de til Frankrig for at undersøge, hvad der ligger bag det brutale mord.

I Stockholm kommer en ung pige hjem og finder sin far hængt i dagligstuen. Noget tyder på, at der er tale om et fingeret selvmord. Faren arbejdede i toldvæsenet og stod i spidsen for efterforskningen af en stor sag om narkosmugling.

Olivia Rönning er blevet færdig på Politiskolen, men har ikke besluttet, hvad hun vil med sit liv. Ufrivilligt drages hun ind i sagen om den døde far, og her opdager hun en forbindelse til mordet i Marseille. Tom og Olivia, der ellers ikke længere er på talefod, er nu nødt til at arbejde sammen.

Pressen skriver:

»Underholdende er det i høj grad.« **** – Politiken

»Ganske enkelt, så er dette en af de mest perfekte skandinaviske thrillere, som man vil få i hænderne i år. Man må beundre bemestringen af genrens elementer, især når de kombineres med den unikke filmiske kvalitet, de ubesværede replikskifter, og den fortællemæssige kant, som de to Börjlind’er kan levere. … Fremragende.« - Raven Crime Reads / ravencrimereads.wordpress.com

»Fakta er, at den er følsom, hæsblæsende, uberegnelig, medrivende, overraskende, tårepersende og fuldkommen helstøbt og velskrevet.« – Fyens Stiftstidende

»Gysende god og underholdende krimi.« – Søndag  

Anmeldelser (0)