Design med græsser: Mere natur i haver og anlæg (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Nina Ewald og Poul Petersen


Nedsat pris! Design med græsser: Mere natur i haver og anlæg
Forlag: Forlaget Nice
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799671953
Udgave: 1. (16-09-2020)
Oplag: 1. (16-09-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Fotograf: Nina Ewald og Poul Petersen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 248
Indbinding: Hardback
Mål og vægt: B: 218mm, H: 230mm, D: 19mm, Vægt: 1000g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Græsser er vigtige medspillere i design af haver, med fokus på mere natur. De er en af tidens allervigtigste havetrends og en blivende nyfortolkning af både private haver, parker og anlæg.

Natur og klima er nogle af tidens helt store udfordringer. Bogen beskriver, hvorledes vi alle kan hjælpe insektlivet og give biodiversiteten en håndsrækning, Hvad enten vi skal i gang med vores egen have, er havedesigner eller landskabsarkitekt.

I denne sammenhæng er græsserne uundværlige. Samtidig er de fantastiske medspillere i havens design – de er markante og smukke hele året rundt. Græsser kan noget, som andre planter har svært ved at hamle op med. Planterne er beskrevet med navne, og bogen er sprængfyldt med inspirerende og fortællende fotos.

Første del giver en grundig gennemgang af græsser i alle afskygninger – deres anvendelse i havedesign – forskellige slags beplantninger – pasning og vækstvilkår – græsser på forskellige årstider. Endvidere er der afsnit om græsser i højbede, plantekasser og krukker – på husvægge og tage – og meget mere.  

Anden del tager læserne med på besøg i private haver og store anlæg i ind- og udland. Nogle er kendte ’turistmagneter’ som fx High Line i New York, mens andre er ukendte for de fleste. Stederne er vidt forskellige og fyldt med ideer og inspiration, som også kan bruges i ens egen have.

Sidste del rummer en planteoversigt med beskrivelser og fotos af 126 græsarter og -sorter samt 36 stauder, der er velegnede til at plante sammen med græsser. Alle er hårdføre og kan købes herhjemme.

Adresser, nyttige links og litteraturhenvisninger. Over 400 fotos

Anmeldelser (0)