Det anarkistiske menneske (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Ruddi Welzel


Forlag: Anarkistens Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799991105
Udgave: 1. (04-07-2017)
Oplag: 1. (05-07-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Paperback
Sideantal: 228
Originalsprog: Dansk

Status : Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Bogen udkom første gang i 1979, hvor mere tænksomme mennesker trængte til et alternativ til marxisternes alt for fundamentalistiske fremfærd og til liberalisternes åndløshed. Den er i dag blevet endnu mere aktuel med det repræsentative demokratis skærpede krise.
Der gives i bogen stærke argumenter for, at den udbredte, men diffuse politikerlede faktisk har et fornuftigt og solidt grundlag. Samtidig åbnes porten til et smukt, politikerfrit alternativ, hvor magtens arrogance helt mister sit fodfæste.
Læseren får et indblik i, hvorfor magt korrumperer, og hvorfor politik ikke er andet end tyveri. Der argumenteres for, at vi - du og jeg - sagtens kan styre os selv.
At mennesket har et grundlæggende behov for at tage sine egne beslutninger og for at gøre det på en solidarisk måde i forhold til medmennesket, er bogens hovedtese.
Egoismen (og den dermed forbundne og højt besungne konkurrence om ligegyldige ting) er en pervers historisk fejltagelse, som det ikke er umuligt at rette op på. Vi kan begynde cirka her og nu!

Anmeldelser (0)