Lucky Luke: Det forjættede land (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Jul


Nedsat pris! Lucky Luke: Det forjættede land
Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770856614
Udgave: 1. (11-05-2017)
Oplag: 1. (11-05-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Serie: Lucky Luke
Oversætter: Ole Steen Hansen
Illustrator: Mel
Tegnet af: Achdé
Originalsprog: Fransk
Sideantal: 48
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 224mm, H: 297mm, D: 10mm, Vægt: 429g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Lucky Luke får en usædvanlig opgave, da han skal føre en familie af østeuropæiske jøder langt ud på prærien. Familiens overhoved – den hurtigste skrædder øst for Wislafloden – går med liv og sjæl op i de religiøse forskrifter, og rejsen fører til mange kultursammenstød i den nye verden. Blandt andre møder de undervejs Albert Einstein, Marx Brothers, Levi Strauss, Otto von Himbeergeist og en række andre kulturhistoriske skikkelser.   


Familiens bedstemor forsøger at proppe Lucky Luke med gefillte fisch, ”fordi han er mager som en prærieulv«, og den bly unge Hanna drømmer om at blive gift med en advokat, en læge – eller måske en cowboy? Drengen Yankel er til gengæld helt vild med Det Vilde Vesten, men hvis familien ikke når frem til Chelm City, kan de ikke fejre hans bar mitzvah.   


Det nye ordinære Lucky Luke-album er som sædvanlig tegnet af Achdé, mens Jul – der egentlig hedder Julien Berjeaut – er ny forfatter på serien. Jul er i Frankrig kendt som tegner og forfatter i en lang række sammenhænge, og han har selv i 2007 modtaget Prix René Goscinny, opkaldt efter Lucky Lukes berømte forfatter, som gives til unge tegneserieforfattere med et særligt talent for at skrive manuskripter af høj kvalitet.

Anmeldelser (0)