Det Hemmelighedsfulde Selskab 4: 1969 (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Alan Moore


Nedsat pris! Det Hemmelighedsfulde Selskab 4: 1969
Forlag: Forlaget Fahrenheit
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792320186
Udgave: 1. (08-09-2011)
Oplag: 1. (08-09-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Serie: Det Hemmelighedsfulde Selskab
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 72
Originaltitel: The League Of Extraordinary Gentlemen
Oversætter: Per Sanderhage
Tegnet af: Kevin O'Neill
Originalsprog: Engelsk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det Hemmelighedsfulde Selskab er tilbage!  
Alan Moore og Kevind O'Neills Det Hemmelighedsfulde Selskab er en hæsblæsende actionfortælling og moderne genopdagelse af en række figurer fra de klassiske romaner; en af de seneste års mest roste og bemærkelsesværdige tegneserier.  
Selskabet befinder sig nu i swinging London i sommeren 1969 fyldt med flower power, sex, tjald og rock’n’roll. Men under de psykedeliske farver og budskabet om kærlighed lurer dødsensfarlige strømninger. Mina Murrays hemmelighedsfulde selskab er svundet ind til tre personer, og kampen mod en satanistisk sammensværgelse virker håbløs. Andre kræfter er også på spil: En hævngerrig gangsterchef og en professionel morder fra Soho har deres helt egen agenda. Plaget af tvivl og minder om fortidens tragedier er gruppen svækket indtil alles veje krydses i århundredets rockkoncert i Hyde Park.  
Alan Moore hører til blandt tidens fornemmeste serieforfattere og står bl.a. bag ”From Hell”, ”V for Vendetta” og ”Watchmen”, og med fjerde ombæring af Det Hemmelighedsfulde Selskab dykker han endnu engang ned i litteraturens skatkammer. Serien, der i 2003 blev filmatiseret med bl.a. Sean Connery i en af hovedrollerne, byder på et væld af postmoderne hentydninger til fortidens populærlitteratur.

Anmeldelser (0)