Det professionelle køkken (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Ulla Bach Jensen


Nedsat pris! Det professionelle køkken
Forlag: Erhvervsskolernes Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770825412
Udgave: 2. (10-11-2016)
Oplag: 1. (10-11-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 208
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 171mm, H: 240mm, D: 13mm, Vægt: 506g
Formater / udgaver
381,60 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

NU i anden udgave


Det professionelle køkken dækker faget Metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet for ernæringsassistenter. 


Teorien følges op af praktiske eksempler samt opgaver, der perspektiverer stoffet.


Bogen indeholder følgende kapitler:


  • Den professionelle forplejning 
  • Tilberedningsmetoder
  • Planlægning af køkkenets arbejdsopgaver
  • Bæredygtig produktion i det professionelle køkken
  • Arbejdsmiljø i det professionelle køkken
  • Beregning/kalkulation
  • Kvalitetsarbejde i det professionelle køkken

Anmeldelser (0)