Nedsat pris! Det unikke menneske: Et nyt syn på autisme
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Det unikke menneske: Et nyt syn på autisme (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Barry M. Prizant

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771584387
Udgave: 1. (07-11-2016)
Oplag: 1. (17-07-2020)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 360
Originaltitel: Uniquely Human. A Different Way of Seeing Autism
Omslagsgrafiker: Lea Rathnov/Hofdamerne ApS
Oversætter: Kent Havemann
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
365,40 kr
310,00 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Med en autismediagnose følger ofte bekymring og forvirring. Ligesom alle andre forældre ønsker forældre til børn med autisme kun det allerbedste for deres børn, men da de kæmper mod en udviklingsforstyrrelse, de ikke forstår, ved de ikke, hvad de skal gøre. Måske begynder de at opfatte deres barn som radikalt anderledes, og alt i barnets adfærd tolkes som ”autismetræk”. De tvivler på deres egne evner som forældre og glemmer helt at grave lidt dybere i barnets adfærd og stille det simple spørgsmål: ”Hvorfor gør hun sådan?”

Barry M. Prizant opsummerer i Det unikke menneske mere end 40 års forskning og arbejde med mennesker med autisme. Hans konklusion er: Der er ikke noget, der hedder autistisk adfærd. Der er tale om menneskelige adfærdsmønstre og menneskelige reaktioner, baseret på en persons oplevelse.

Den adfærd, man ser hos mennesker med autisme, er ikke tilfældig, afvigende eller bizar, den er tværtimod både legitim og funktionel. Adfærden – hvor belastende og stressende den end kan være – er en strategi til at håndtere, tilpasse sig, kommunikere med og magte en verden, der føles overvældende og skræmmende.

Denne bog er en håndsrækning til de pårørende og professionelle, som er tættest på, og dens budskab er dette: Hvis vi for alvor skal hjælpe en person med autisme med at få det bedre, så skal vi ændre os selv – vores holdninger, vores adfærd og vores hjælp og støtte.

Anmeldelser (0)