Die Bornholmer Küche: ein kulturhistorisches Kochbuch über die Esstraditionen auf Bornholm 1870-1950 (Bog, Hæftet, Tysk)

Af: Ann Vibeke Knudsen


  • Forlag: Bornholms Museum
  • Format: Hæftet
  • Sprog: Tysk
  • Sideantal: 80
  • Dato for udgivelse: 1-1-1991
  • Udgivelse: 2. udgave, 1994.
  • Oversætter: Helmut Bach
  • Redaktion: Ann Vibeke Knudsen
  • ISBN-13: 9788788179347
  • Produkt type: Bog
  • Diverse ophavsangivelser: Farb-Photos: Niels-Holger Larsen
  • Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
  • Tegner: Karl V. Larsen
  • Originaltitel: Bornholmernes mad
  • År for denne udgave: 1994
  • Første udgivelsesår: 1991
  • Originalsprog: Dansk
  • Udgave: 2
  • Oplag: 2

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Ein kochbuch über ganz gewöhnliches Essen auf Bornholm.

Anmeldelser (0)