Digitale liv: Bog + e-bog (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Rikke Andreassen, Rasmus Rex Pedersen og Connie Svabo (red.)


Nedsat pris! Digitale liv: Bog + e-bog
Forlag: Samfundslitteratur
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788778675453
Udgave: 1. (27-11-2020)
Oplag: 1. (27-11-2020)
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 288
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 170mm, H: 240mm, D: 17mm, Vægt: 571g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Vores dagligdag er blevet digital. Digitale platforme og interaktioner former medborgerskab, politisk deltagelse, samtaler med venner og familie, kærlighedsliv og kommunikation med offentlige myndigheder. Digitaliseringen tilbyder nye måder at interagere på i privatlivet, i offentligheden og i arbejdslivet.


Dagligdagens digitaliseringer udfoldes i bogen inden for tre temaer: brugere, platforme og selvfremstillinger. De fleste digitaliseringer har til hensigt at gøre hverdagslivet nemmere for brugere, men kan også føre til frustration og afmagt. Platforme omformer viden om vores liv til data og påvirker derved personlige praksisser gennem en række automatiseringsprocesser. Selvfremstillinger er centrale i individers brug af digitale medier, mens de samtidig er omdrejningspunkt for virksomheders strategiske forsøg på at navigere på meningernes markedsplads.


DIGITALE LIV belyser, hvordan digitaliseringer påvirker vores liv gennem analyser af shitstorme, dating, gaming, influencere, e-boks, Spotify, Facebook, Instagram, algoritmer, velgørenhed, platformsøkonomi mv.


Bogen er egnet til undervisning i medievidenskab, datalogi, informatik, interaktionsdesign, teknologistudier og kommunikation på universiteter og professionshøjskoler, men kan læses af alle, der interesser sig for den digitalisering, der i stigende grad præger vores samfund og daglige liv.


Denne udgave omfatter bog samt adgang til e-bog.

Anmeldelser (0)