Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt - Sådan finder du din første bestyrelsespost (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Laura Vilsbæk


Nedsat pris! Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt - Sådan finder du din første bestyrelsespost
Forlag: VILSBOOK
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797222201
Udgave: 1. (11-08-2020)
Oplag: 2. (11-08-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Omslagsgrafiker: Karsten Moskjær Kofod, Vokseværk
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 146
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 150mm, H: 211mm, D: 14mm, Vægt: 249g
Formater / udgaver
190,50 kr
120,50 kr
120,50 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

I bogen gør Laura Vilsbæk op med det stereotype billede af, at der primært er plads til Jens’er i jakkesæt i de danske SMV-bestyrelser. Hendes ærinde er, at billedet skal nuanceres, og bestyrelsesarbejdet afmystificeres, så der kan komme mange flere forskellige profiler i spil de danske bestyrelser. Til gavn for virksomhedernes vækst, innovation og udvikling. 


Under 4% af alle bestyrelsesposter besættes ved åbne opslag, så der er brug for nye måder at blive bragt i spil på - og det ”andet”giver bogen en masse helt konkrete bud på.


Bogen er et nyt bidrag til debatten om den massive homogenitet i de danske bestyrelser. Forfatteren sætter lys på mulighederne i de små og mellemstore virksomheder, som udgør 99% af alle danske virksomheder, og er dermed et alternativ til mediebilledet, der som oftest behandler bestyrelsesarbejdet i C20.


Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog og henvender sig til dem, der står på spring til en bestyrelsespost, men kan med fordel også læses af direktører, ejerledere og bestyrelsesledere i de danske SMV’ere som et input til, hvordan de kan finde nye bestyrelsesprofiler.


Hvert kapitel indeholder helt konkrete hvorfor-vente-gør-det-her-allerede-nu-tips, som læseren med fordel kan gå i gang med, mens bogen læses - og når den er læst, så er man ganske langt i det forarbejde, der skal til for at komme i betragtning til en bestyrelsespost.


Om forfatteren

Laura Vilsbæk arbejder i en række bestyrelser og advisory boards og har selv en helt anden profil end det gængse bestyrelsesmedlem. Laura har desuden bloggen nyibestyrelsen.dk, hvor flere tusinde bestyrelsesinteresserede følger med.

Anmeldelser (0)