Du har da ikke ADHD (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Connie Friis-Holst


Nedsat pris! Du har da ikke ADHD
Forlag: Books on demand
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743014812
Udgave: 1. (11-03-2020)
Oplag: 1. (12-03-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Illustrationer: Ja
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 94
Indbinding: Hardback

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Levering : 5 - 20 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

"Du har da ikke ADHD" er ofte den kommentar jeg får, når jeg en sjælden gang deler det, som har været meget privat for mig de seneste år. Nogle er overraskede, mens andre siger det i et belærende tonefald, fordi der stadig hersker stor uvidenhed omkring det at have ADHD.
Jeg vil gerne sætte dig ind i, hvad ADHD egentlig er, uden at det bliver tørt og teknisk. Jeg vil også gerne prøve at komme myterne omkring ADHD hos voksne til livs, og det forsøger jeg på bedste vis at gøre i denne bog.
"Du har da ikke ADHD" er min helt personlige fortælling om, hvordan det var for mig, altid at føle sig anderledes, da jeg var barn, som teenager og senere i mit voksenliv, indtil jeg som 47-årig fik stillet diagnosen. På dette tidspunkt faldt de sidste brikker i mit livs puslespil endelig på plads.
Til trods for diverse daglige udfordringer, er der også mange fordele ved ADHD. Noget som de færreste er klar over! Det er derfor lige så vigtigt for mig at udbrede kendskabet til vores superpowers, som det er at forklare, hvordan og hvorfor vores hjerne fungerer lidt anderledes end din.
Ingen går gennem tilværelsen uden udfordringer af den ene eller anden slags, men det er min overbevisning, at vi hver især stadig har pligt til, at få det allerbedste ud af vores liv. Vi får nemlig ikke en chance for at gøre det om! At have viljen til at gøre sit bedste og være positivt indstillet, er et bevidst valg, man kan træffe, når man slår øjnene op til en ny dag.

Anmeldelser (0)