Efterskælv (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Rachel Cusk


Nedsat pris! Efterskælv
Forlag: Rosinante
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702309164
Udgave: 1. (16-03-2021)
Oplag: 1. (16-03-2021)
Første udgivelsesår: 2021
Originaltitel: Aftermath
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Oversætter: Ida Jessen
Tegnet af: Christensen Grafisk
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 208
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 126mm, H: 200mm, D: 16mm, Vægt: 245g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

I efterdønningerne af en skilsmisse står en kvinde med sine to døtre. Hun er ramt, rasende og sårbar, og samtidig må hun definere rollen som kvinde, mor og menneske på ny. Og hun må forholde sig til egne bristede illusioner såvel som omverdenens forestillinger og konventioner.

Som fraskilt føler hun sig kastet ud af fællesskabet af mere vellykkede kernefamilier og gifte venner, der trænger sig på med velmenende råd. Kan hun genfinde fodfæstet og skabe en ny hverdag for sig selv og sine børn, når intet længere føles stabilt eller normalt? Hvordan er man en god mor for sine teenagebørn? Og hvad med kærligheden?

Efterskælv udkom på engelsk i 2012 og vakte stor debat. Den foregriber på mange måde den banebrydende og roste Faye-trilogi (Omrids, Transit og Kudos), der har gjort Rachel Cusk verdensberømt som en fornyer af romankunsten

I Efterskælv vender hun blikket indad og ser på parforholdet, kærligheden, moder- og forældreskabet gennem sit præcise og usentimentale sprog. Det er en undersøgelse og en fortælling, hvor sandhedssøgen aldrig går på kompromis med sprogets og fiktionens skønhed. Cusk forener lynskarp analyse med en rammende og rå beskrivelse af mennesker og relationer i krise og forandring. Det er en bog om en kvinde og en lille familie på vej gennem kaos fra et sted til et andet, fra en livsform til en anden.

Anmeldelser (0)