Eksamensangst: En guide til studerende og fagprofessionelle (Bog, Paperback, Dansk)

Forfattere: Malene Klindt Bohni, Sanne Kjær og Frida Bejder Klausen


Forlag: Straarup & Co
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770189989
Udgave: 1. (02-11-2020)
Oplag: 1. (02-11-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 76
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 143mm, H: 220mm, D: 7mm, Vægt: 150g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

“Gisp! Jeg skal til eksamen!”
Det er naturligt at være spændt og nervøs inden en eksamen. Men for nogle studerende bliver angsten så stærk, at både tiden op til eksamen og selve eksaminationen bliver et mareridt.
I denne bog gennemgås eksamensangst via et mix af teori og cases om unge, der har haft problemet inde på livet. Bogen er ikke et teoretisk opslagsværk, men derimod en værktøjskasse fuld af konkrete og letanvendelige metoder og øvelser fra den kognitive adfærdsterapi. 


Metoderne kan alle bruges som effektive værktøjer til at mindske tilstedeværelsen af eksamensangst. Bogen henvender sig både til studerende og til undervisere og andre fagpersoner, der ønsker at gøre en indsats for studerende, der er plaget af eksamensangst.


“Eksamensangst – en guide til studerende og fagprofessionelle” er skrevet af Malene Klindt Bohni og Sanne Kjær i samarbejde med Frida Bejder Klausen. Malene Klindt Bohni er uddannet psykolog og hun arbejder med behandling af OCD og angstramte i alle aldre samt med undervisning og supervision. Sanne Kjær er psykolog og ansat som afdelingsleder ved Studenterrådgivningen, hvor studerende fra videregående uddannelser i psykisk mistrivsel, såsom eksamensangst, kan få gratis rådgivning. 

Anmeldelser (0)