Elskede Elijah (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Christie Watson


Nedsat pris! Elskede Elijah
Forlag: Cicero
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763832588
Udgave: 1. (15-05-2014)
Oplag: 1. (15-05-2014)
Første udgivelsesår: 2014
Originaltitel: Where Women are Kings
Omslagsgrafiker: Emma Graves
Oversætter: Marianne Linneberg Rasmussen
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 336
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 149mm, H: 228mm, D: 30mm, Vægt: 621g

Status : Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Uafrystelig og rørende roman om et barn, der er blevet gjort fortræd, men også om den stærke kærlighed mellem mor og barn.

»Elijah, min dejlige dreng. Du er elsket, som verden aldrig før har kendt kærlighed«, skriver Elijahs mor til sin syvårige søn, som hun er for syg til at tage sig af. Elijah har derfor boet hos mange fremmede familier i mange fremmede huse. Lige nu bor han hos Sue og Gary, hvor der er meget pænt og rent og lugter af kål. Men Elijah ved, at han næppe kommer til at bo der særlig længe. Han er nemlig besat af en troldmand, der får ham til at gøre onde ting, og det er kun et spørgsmål om tid, før Sue og Gary vil opgive at tage sig af ham.

Et andet sted i London bor parret Nikki og Obi. De ønsker sig brændende et barn, men efter fire spontane aborter og et dødfødt barn tør de ikke selv prøve mere. På mange måder vil de være de perfekte adoptivforældre for Elijah, men at skulle tage sig af en dreng, hvis arrede krop vidner om en barndom med betydelige omsorgssvigt, kræver uanede mængder kærlighed og tålmodighed.

Kan Nikke, Obi og Elijah mødes? Kan Elijah endelig få det trygge hjem, han i den grad har brug for? Og vil deres kærlighed kunne drive troldmanden på flugt?

Anmeldelser (0)