Liliane Susevind 2: En tiger kysser ikke med løver (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Tanya Stewner


Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740612967
Udgave: 1. (10-02-2017)
Oplag: 1. (10-02-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hardback
Sideantal: 224
Originaltitel: Liliane Susewind – Tiger küssen keine Löwen
Oversætter: Birgit Fuglsang
Originalsprog: Tysk

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Lilli kan tale med dyr, og nu kan hun bruge sine evner på en rigtig nyttig måde – hun har nemlig fået arbejde som dyretolk i byens zoologiske have, og der er altid masser af problemer at tage fat på, både store og små. Allerede på sin første arbejdsdag lægger Lilli særligt mærke til havens stolthed, den smukke hanløve Shankar. Han er et pragteksemplar, gør sig til og tiltrækker altid publikums opmærksomhed, men bag det stærke ydre kan Lilli mærke, at løven er langt fra glad og tilfreds. Han er ulykkeligt forelsket! I en tiger! Desværre har havens direktør flytteplaner for de to katte, der kun vil gøre situationen endnu værre. Lilli og hendes ven Esajas lægger en dristig og farlig plan, der skal hjælpe løven og tigeren, men som vil få store konsekvenser, hvis direktøren afslører dem … Samtidig gør de intrigante søstre Trina og Trixi livet surt for både Lilli og dyrene i zoo, og hvorfor går gartnerens sky søn rundt i magiske tigersko? Der er masser af opgaver og mysterier at løse for Lilli og Esajas!
Forfatter Tanya Stewner (f. 1974) begyndte allerede at skrive historier, da hun var ti. Hun har studeret i Düsseldorf, Wuppertal og London og er nu fuldtidsforfatter. Hun bor sammen med sin mand og sin datter i Wuppertal.
Allerede fra begyndelsen fik Tanya Stewner stor succes med børnebøgerne om dyretolken Liliane Susewind, og på tysk er der indtil videre udkommet ni Lilli-bøger.
Liliane Susevind – En tiger kysser ikke med løver  er anden bog i serien om pigen Lilli, der kan tale med dyr. Tidligere er udkommet Liliane Susevind – Man taler ikke med elefanter!
Illustrator Eva Schöffmann-Davidov (f. 1973) har tegnet alt, hun kunne komme i nærheden af, siden hun var barn. Hun har studeret grafisk design og har indtil videre illustreret over 300 bøger med stor succes, fortrinsvis for forlag, der udgiver børne- og ungdomsbøger. Hun bor og arbejder i Augsburg.

Anmeldelser (0)