Englens død: Dominic-trilogien. Erotisk roman (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Pernille Vørs


Nedsat pris! Englens død: Dominic-trilogien. Erotisk roman
Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771900095
Udgave: 1. (11-04-2016)
Oplag: 1. (11-04-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 362
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 150mm, H: 220mm, D: 25mm, Vægt: 521g

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Alt er vendt op og ned i Catharinas liv, efter hun er blevet introduceret for Ian Dominics verden. Til trods for de voldsomme ting, som han har udsat hende for, har han stadig en plads i hendes hjerte. Da han erklærer sin kærlighed til hende, sætter hun ham ubevidst på en prøve, men i virkeligheden er det hende selv, der igen bliver udfordret, da hun finder ud af Ians livslange hemmelighed. Den hemmelighed, der til dels er skyld i hans mørke side. Catharina kan ikke lade hemmeligheden ligge og begynder derfor at grave dybere i Ians fortid – uden hans viden. Men en fortid kan være hemmeligholdt af så mange årsager. Det er ikke kun Ian, der har interesse i at holde sandheden skjult, andre med mere dystre intentioner ser også gerne at fortiden forbliver fortid.  

Englens død er sidste bind i Dominic-trilogien. Tidligere udkom Spillet om sirenen og Magtens pris.     

Uddrag af bogen
”STOP!” halvråber han, så jeg farer sammen af overraskelse. Jeg var jo ikke færdig med den lille tale, som jeg har øvet mig så meget på. Som en storm uden varsel er han henne ved mig, hans ansigt er forvrænget af det pludselige raseri. Jeg synker besværet. Hans blik er dræbende, og jeg vil trække mig, men han griber fat i mine arme og snerrer hidsigt: ”Fuck. Nej. Catharina.

”Jeg blinker åndsfraværende op mod ham. ”U-undskyld, jeg forstår ikke.”

”Du gør det jo kun for at hævne dig,” hvæser han arrigt.

”Hvad …” Jeg kan ikke tro min egne ører. ”Hvad gør jeg?

”Han ser ondskabsfuld ud, som han står der og stirrer vredt på mig. Jeg kan slet ikke genkende manden over for mig. Jeg vil væk fra ham.

”Ian, slip mig,” prøver jeg bedende. Han hører mig ikke, eller også vil han ikke høre mig. ”Du gør kun det her for at få penge. Men du får ikke en krone af mig.       

Om forfatteren
Pernille Vørs (f. 1973) debuterede i 2014 med Spillet om sirenen. Nu hvor hendes to voksne børn er flyttet hjemmefra, og det kun er hende selv, hendes mand og deres tre katte, har hun fundet masser af tid til at skrive, mens hun nyder naturen i deres lille hus i Lejre Kommune. Med sin Dominic-trilogi præsenterer hun kvindelige læsere for solid erotisk litteratur efter amerikansk forbillede – men med et umiskendeligt dansk islæt.  

Anmeldelser (0)