Er der andet end kemo: en bog til dig, der ønsker at gøre en ekstra indsats mod kræft (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Laura Bond


Nedsat pris! Er der andet end kemo: en bog til dig, der ønsker at gøre en ekstra indsats mod kræft
Forlag: Vingholm
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 270
Dato for udgivelse: 31-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Tine Schmidt
Redaktion: Anette Paulin, Jens-Ole Paulin
ISBN-13: 9788790158484
Produkt type: Bog
Originaltitel: Mum's not having chemo
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Accepter diagnosen, ikke prognosen, lyder det første og måske vigtigste budskab i denne bog. Der findes nemlig mange muligheder, som lægerne ikke tager i betragtning, når diagnosen er kræft - muligheder, som her formidles med både humor og indsigt af forfatteren, den australsk-fødte journalist Laura Bond. Hun har interviewet eksperter, der har arbejdet med de naturlige metoder gennem et helt liv – og hun har lyttet til patienter, der har gjort alle de dystre prognoser til skamme ved målrettet at bruge disse metoder, enten alene eller sammen med den konventionelle behandling. Det er opløftende og inspirerende læsning for dig, der har kræft tæt inde på livet – og det er nyttig viden for enhver, der ønsker at forebygge sygdom og bevare et godt helbred.
I denne bog kan du læse om varmeterapi, der ødelægger kræftceller i millionvis - og efterlader de sunde celler intakte. Du kan læse om fremragende resultater med C-vitamin, med cannabis - og med noget så dagligdags som gurkemeje, der i talrige forsøg har vist sig ikke alene at kunne bremse kræft, men også dræbe kræftens stamceller – de langsomt voksende celler, som har en stor del af skylden for, at kræft ofte vender tilbage efter en kemo-behandling.
Vi får hele tiden at vide, at nye, avancerede kræftbehandlinger er lige om hjørnet - men faktisk er de her allerede. Det handler om veldokumenterede midler og metoder, der er i stand til at slå kræften tilbage stort set uden bivirkninger – og som kan være med til at sikre, at den ikke kommer igen. Men fælles for dem er, at de ikke kan patenteres, og derfor er det sandsynligt, at hverken du eller din læge har hørt om dem. For der er ingen penge til at udbrede dem. Det ønsker Laura Bond at rette op på med denne bog.

Varmeterapi, der ødelægger kræftceller i millionvis uden at skade de sunde celler - C-vitamin, cannabis og noget så daglidags som gurkemeje - det er blot nogle af de naturlige midler, du kan læse om i den nye bog "Er der andet end kemo?" De har nemlig alle vist sig at kunne bidrage til kampen mod kræft, men hverken du eller din læge har sikkert hørt om dem, fordi de ikke kan patenteres. Forfatteren Laura Bond interviewer både læger og patienter, som har valgt naturlige midler - enten i stedet for eller som supplement til den konventionelle behandling. "Mit mål er ikke at fortælle dig, hvad du skal gøre," siger Laura Bond, "men at give dig en større viden om de mange muligheder, der findes." Det er opløftende og inspirerende læsning for enhver, der har kræft tæt inde på livet.

Anmeldelser (0)