Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co. af Tarrin og Neidhardt: Splint i Sovjetunionen (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Fred Neidhardt


Nedsat pris! Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co. af Tarrin og Neidhardt: Splint i Sovjetunionen
Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770858571
Udgave: 1. (12-11-2020)
Oplag: 1. (12-11-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Oversætter: Ole Steen Hansen
Tegnet af: Fabrice Tarrin
Originalsprog: Tysk
Sideantal: 56
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 240mm, H: 321mm, D: 12mm, Vægt: 619g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Grev Champignac er forsvundet! Han er blevet bortført af agenter fra KGB, for russiske videnskabsfolk har brug for hans hjælp til at sprede kommunistisk arvemasse over hele verden.   


I en kulisse af Den Kolde Krig fører Splint og Kvik sig frem, som om de var selveste James Bond. Under dække af at være reportere for det berømte franske tegneserieblad Vaillant (Pif) – som i samtiden blev udgivet af det franske kommunistparti – infiltrerer de russiske forskermiljøer.   


Vil det lykkes for dem at forhindre grev Champignac i at blive kapret som agent for bolsjevikkerne? Og kan de mon redde den vestlige verden fra at blive kommunistisk?       


Med “Splint i Sovjetunionen” har tegneren Fabrice Tarrin lavet sit andet ekstraordinære eventyr med Splint & Co. Det første var “Katakomberne under Champignac”. Hans tegnestil er helt på linje med seriens oprindelige skabere, som gjorde Splint til en udødelig helt. Manuskriptet står Fred Neidhardt for, en af de fineste kendere af Splint & Co., og han destillerer på festlig vis en lang række referencer til den fransk-belgiske tegneseries guldalder i et koldkrigsunivers, hvor skyggen af 007 indimellem træder frem. Alt sammen rigeligt til at genoplive Splint & Co. i seriens mest klassiske og mytiske form.

Anmeldelser (0)